2021-07-30 07:50:17• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Barátaidra, családodra most is számíthatsz

Napi horoszkóp július 30-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint jó szándékú emberek vesznek körül, akik segítenének gondjaid megoldásában. A tanácsaikra figyelj, de ne kötelezd el magad! Más a helyzet, ha valaki azért segít, mert szeretné, ha a jövőben összetartoznátok. Új szerelmet is hozhatnak a bolygók!

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Az otthonod, a szűkebb család körében tapasztalhatsz feszült helyzeteket, érzed, hogy valami nem stimmel. Bátran, de ne ingerülten mondd ki, mi zavar! A barátaid most nem bizonyulnak jó tanácsadónak, sőt, hátráltathatják fontosabb ügyeid pozitív végkimenetelét.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Érzelmi téren nem minden alakul úgy, ahogy szeretted volna, mégsem lesz okod szomorkodni, legalábbis, ha nem ragaszkodsz görcsösen az elképzeléseidhez. Kicsit legyél rugalmasabb! Az anyagiak terén fokozott óvatosságra intenek az égiek.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Különleges éleslátással ismered fel mások gyenge pontjait. Ebből nem kívánsz hasznot húzni, de cserébe elvárod, hogy ők is elnézzék a ballépéseidet. Inkább kerüld azon helyzeteket, amikor kiderülhetnek a hiányosságaid, mert nem mindenki olyan nagyvonalú, mint te.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Itt az ideje egy régóta húzódó döntés meghozatalának. Egy régebbi vágyad valóra válhat. A pénzügyeidben és a munkahelyeden egyaránt kedvező változások várhatók.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A legkisebb rendellenesség is felborítja lelki békédet, és ilyenkor mindenkivel barátságtalan vagy. Ne akard mindig elnyomni érzéseidet, indulataidat, de ne is zúdítsd hirtelen a másikra! Ma egyszerre három ember életét terelheted a megfelelő mederbe valamiképpen.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Hasznos és megbízható barátokra tehetsz szert, akiknek a segítségével megvalósíthatod a terveidet. Anyagi helyzetedben kedvező változást jeleznek a planéták. Találkozhatsz valakivel, aki felkelti az érdeklődésedet.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Most minden tetszik neked, ami különös és szokatlan. Mindez akár egy új életforma kezdetét is jelentheti... Bátran keresgesd, mi tesz boldoggá, mert a megérzéseid most sem csalnak meg!

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Remekül kamatoztatod az erősségeidet, de most koncentrálj a gyengeségeidre, hogy legyőzd azokat, különben az élet fog rákényszeríteni, váratlan akadályok révén... Barátaidra, családodra most is számíthatsz!

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Szerelmi életednek jót tesz szokatlan nagylelkűséged. Párod örül, amiért elnéző és kedves vagy vele, holott már kezdett az idegeidre menni, hogy neked semmi sem jó. Töltsetek el együtt egy romantikus estét!

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Az olyan munkát szereted, ahol fantáziád kedvére csaponghat. Erre jelenleg nincs módod? Barátaid révén legalább a magánéletben alkalmad nyílik valami másra, valamire, ami igazán feltölt.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Érzékenységed miatt nehezedre esik a munkára, a kötelezettségeidre koncentrálnod. A szokásosnál jobban igényelnéd a szeretetet és a törődést, dédelgetést, most mégis inkább neked kell figyelned a környezetedben élőkre.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: